ska_design
fb insta

RÓLAM

en

2016-ban kezdtem el online módon képezni magam, mint webdesigner. Akkor két kicsi gyerekkel voltam otthon gyesen. Korábbi munkahelyemen a kreativitásom jelentősen korlátozva volt, én viszont szeretek szép vagy érdekes dolgokat létrehozni. Szeretem a folyamatot, ahogy egy gondolat életre kel. Elképzelek valamit, és azt viszontlátni egy webes felületen, döbbenetes. Legalább ennyire vonzó számomra az is, hogy a grafikai elképzeléseket kódok által megírjam.

en

A rajzoláson, és a programnyelvek tanulásán kívül egyéb hobbijaim is vannak. Az első a nyelvtanulás. Két évig Belgiumban éltünk, ahol franciául kezdtem tanulni. Kezdetben nehezen ment a logikája, de minél többet tudtam, annál átláthatóbb volt.
Ezen kívül szeretek utazni. Szeretem a hegyeket, tengerpartokat, parkokat és városokat. Maga az utazás élménye is feltölt, az út, amíg valahova odaérünk. Az alkotás is ilyen: élvezni kell a folyamatot, ahogyan a fejünkben megszületik egy gondolat, és ahogyan azt életre keltjük.

en

Kisgyerekes szülőként nagyon kevés az a szabad idő, amit a hobbinkra tudunk fordítani. Az pedig, hogy saját vállalkozásba fogjunk, szinte elképzelhetetlen. Szükség van egy új ötletre, tervezésre, megvalósításra, valamint marketingre, hogy minél többen megismerjék, amit kínálunk. Sok szülőnek azonban minderre nincs szabad kapacitása. Ezért gondoltam azt, hogy a webes megjelenésben - legyen az logó, weblap, grafika - szívesen segítek a hozzám hasonlóan kisgyerekeket nevelő szülőknek, akik valamilyen módon nyomot szeretnének hagyni az internet világában.

en

Ha magadra ismertél, és segítségre, tanácsra van szükséged, keress meg! Dolgozzunk együtt! Te hozod magad - és ha van, akkor az ötleted, én pedig segítek megvalósítani. Hozd el a kicsit/kicsiket is a megbeszélésre. Kisgyerekes szülőként tudom, hogy sokszor nehéz találni segítséget, aki vigyáz rájuk. Megoldjuk ezt is!